26 Shtator 2020

MTI nënshkruan marrëveshje me"Alket Islami Group”

Prishtinë, 26 mars - Ministria e Tregtisë dhe Industrisë nënshkroi sot marrëveshjen me kompaninë nga Shqipëria “Alket Islami Group” për realizimin e projektit “Kosova nga Ajri”.

Në bazë të kësaj marrëveshjeje parashihet që kompania  ,,Alket Islami Group”, në bazë të autorizimit të dhënë nga MTI-ja, ta realizojë albumin fotografik “Kosova nga  Ajri”, ku është paraparë që të bëhet  incizimi dhe fotografimi i atraksioneve turistike, evenimenteve turistike  të Republikës së Kosovës nga ajri.

Në marrëveshje parashihet  koha e realizimit të projektit, që do të zgjasë 24 muaj nga dita e nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje.

Një projekt të tillë, kjo kompani e ka kryer në Shqipëri, duke përfunduar dy botimet e para, - projekti i quajtur “Albania from Air” 1 dhe 2.

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 Shtator 2020

- Partia Socialdemokrate do të mbaj një aktivitet afër bankës "Pro Credit Bank". (Përballë rektoratit të UP-së, lagjia "Tre Sheshirat", ora 13:00)

- Platforma Bashkë-krijuese GërrGërr organizon ditën e dytë të programit, “Kuzhina Anasjelltas”. (Kino Bahçe, te Lumbardhi në Prizren, ora 18:00)

- Mbahet nata e dytë e edicionit të festivalit Lahuta, Okarina Polifionia. (Ambientet e Qendrës për zhvillimin e kultures tradicionale në Prishtinë, ora 18:30)