20 Shtator 2017
Haradinaj u premtoi minatorëve të Trepçës punësimin e familjarëve Prishtinë, 20 shtator - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka vizituar Ndërmarrjen “Trepça”, ku nga menaxheri i kësaj ndërmarrjeje, Ahmet Tmava është njoftuar nga afër me situatën dhe problemet me të cilat përballet kjo ndërmarrje. Me këtë rast, kryeministri premtoi për minatorët se temat që kanë të bëjnë me kategorizimin e pagave, me stazhin e minatorëve, si dhe punësimin e familjarëve të minatorëve do të trajtohen me seriozitetin e duhur. Lexo
Ministri Tahiri premton rritje të buxhetit për KGJK-në Prishtinë, 20 shtator - Sot, Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, u takua me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nehat Idrizi. Idrizi e njoftoi Ministrin Tahiri... lexo
Sefaj njoftohet me punimet në kufirin e Merdares, Mutivodës dhe Bernjakut Prishtinë, 20 shtator - Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, ka pritur në takim përfaqësuesit e Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Shërbime të... lexo