04 Korrik 2020

Klubi i Prodhuesve diskuton efektet të tarifës 100 % në ekonomi

Prishtinë, 22 janar - Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) organizon sot tryezën e diskutimit lidhur me efektet të tarifës 100 % në ekonominë e vendit një vit pas vendosjes së kësaj takse.

Do të diskutohen edhe tema të ndryshme si bilanci tregtar i Kosovës gjatë viteve 2016-2019, përfitimet e prodhimeve vendore pas vendosjes së tarifës, përfituesit më të mëdhenj nga tarifa 100% si dhe punësimi në sektorin e prodhimit: para dhe pas tarifës 100%.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Korrik 2020

- Shoqata "Miqtë e Amerikës", do të organizojë aktivitet në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA ku aktiviteti fillon me pastrimin e sheshit Bill Clinton nga zjarrfikësat e Prishtinës. (Sheshit Bill Clinton, ora 10:00)

- Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi do të bëjë shenjëzimin e shtigjeve të biçikletave në hyrje të Fushë-Kosovës, te rrethi i kazermës “Adem Jashari”, bashkë me grupin e çiklistëve “Marakli t’biçikletave”. (Parkingu i Ministrisë së Infrastrukturës, ora 10:00)

- Në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA pjestarët e Qendrës së Mjekësisë Urgjente të Prishtinë do ta ngrisin flamurin. (Sheshi Bill Clinton, ora 11:00)
 
- Kryeministri merr pjesë në fillmin e fushatë së korrje shirjeve në Kosovë. (Zona Industriale në fshatin Shirokë, Komuna e Suharekës, ora 14:00)