26 Janar 2020

Menaxhmenti i Aeroportit kërcënon punëtoret grevist me masa ligjore

Prishtinë, 20 gusht - Sot në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “ Adem Jashari” është mbajtur greva e punëtoreve të Sindikatës së Pavarur të Punëtorëve nga ora 08:00 deri në orën 10:00.

Ndërkaq zedhensja e Aeroportit, Valentina Gara përmes një njoftimi per media ka njoftuar publikun se fluturimet e parapara nga ora 08:00-10:00 mund te kene vonesa. 

"Meqenese ne kemi marrë te gjitha masat paraprake për Grevë mirëpo duke u bazuar në takimin e djeshem me Udhëheqësinë e Sindikatës së ANP-së, ne nuk kemi marre në konsideratë së do të ketë veprim jashtë të gjitha kornizave ligjore të grevave për të penguar procesin e punës", ka thënë Gara.

Menaxhmenti i Aeroportit ka kërcenuar punëtoret grevist me masa ligjore ndaj personave përgjegjes të kësaj greve

 "Menaxhmenti i ANP-se do te shqyrtoje te gjitha rastet veç e veç dhe do te marrim masa ligjore ndaj personave pergjegjes!", ka thënë zëdhënsja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “ Adem Jashari”. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 janar 2020

- Let’s Do It Kosova dhe Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badocit organizojn aksion pastrimi në liqenin e Badocit. (Liqeni Badocit, ora 10:00 - nisja bëhet nga zyret e Let’s Do It Kosova, ora 9:30)

- Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport e Komunës së Istogut për nder të “Tre Dëshmorëve të Shkollës Shqipe “ do të organizoj turnirin ndërkombëtarë në shah UÇA.92. (Restorant Butrint në Istog, ora 10:30)