25 Janar 2021

Komuna njofton për bllokim të disa rrugëve më 19 e 20 dhjetor

Prishtinë, 17 dhjetor - Ndërmarrja “Prishtina Parking” po fillon me vijëzimin dhe sinjalizimin vertikal e horizontal të vendparkingjeve në zonën qendër.

Rrugët “Fehmi Agani”, “Rexhep Luci”, ”Mark Sopi” (Perandori Justinian) e “Enver Zymberi” do të jenë të bllokuara për parkim me datën 19 e 20 dhjetor deri në përfundim të punimeve.

Ju lusim që qarkullimin dhe parkimin e veturave të e planifikoni sipas kësaj informate.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Dhjetor 2020

- Shtabi i Lidhjes Demokrarike te Kosovës mban konferencë për media. (Selia e LDK-së, ora 12:00)