06 Qershor 2020

Fillon ndërtimi i rrugës në relacionin Rahovec-Pataqan i Ulët

Rahovec, 6 maj - Komuna e Rahovecit ka njoftuar se po vazhdon me realizimin e projekteve që kanë për qëllim përmirësimin e infrastrukturës rrugore si në qytetin e Rahovecit po ashtu edhe nëpër fshatra.

Një projekt, i rëndësisë së madhe në të cilin kanë filluar punimet është edhe ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës në relacionin Rahovec-Pataqan i Ulët.

Për fillimin e punimeve në këtë projekt, z.Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, u shpreh se ky projekt është i një rëndësie të veçantë sa i përket infrastrukturës rrugore sepse krijon kushte të mira të qarkullimit dhe lëvizjes se qytetarëve.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)