06 Prill 2020

Telekomunikacion

Grevë e shoqërisë ajrore British Airways

Londër, 21 mars - Rreth 12.000 punonjës të shoqërisë ajrore britanike British Airways kanë nisur një grevë triditore. Me të ata synojnë të arrijnë plotësimin e kërkesave të tyre për rritje të pagave dhe ulje të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)