26 Maj 2018

Përmbyllet projekti i vizatimit të mureve dhe hapjes së fushës sportive

Prishtinë, 11 maj - Sot përmbyllet projekti i vizatimit të mureve dhe hapjes së fushës sportive së restauruar nga organizatat “The Way” në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës.

Organizata “The Way” ka realizuar këtë projekt nga artistë kosovarë dhe të huaj dhe synon që përmes artit të arrijë të promovojë vlera.

Përfaqësuesja e organizatës “The Way”, Gëzime Gegaj, ka theksuar se Komuna e Prishtinës duke parë këtë iniciativë ka marrë masa që të restaurojë këtë hapësirë dhe tani të jetë funksionale për të rinjtë.

“Komuna pasi e ka pa që projekti ka dalë mirë ka vendosur të restaurojë atë fushë sportive. Në përmbyllje të projektit do të jetë prezent drejtori i Kulturës dhe përfaqësues nga komuna e Prishtinës, gjithashtu qytetarë tjerë”, ka shpjeguar për InfoKomunën përfaqësuesja e organizatës “The Way”, Gëzime Gegaj.

Sipas saj, numri i hapësirave, të cilat duhet t'i shërbejnë të gjithëve, e në fakt duket se nuk hyjnë në punë për asgjë, po rritet gjithnjë e më shpejt. “Ne kemi për qëllim të luftojmë këtë dukuri përmes artit”.

 

/infokomuna/

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 Maj 2018

- Komisioni për Rekrutim i Këshillit Gjyqësor të Kosovës organizon mbajtjen e testit kualifikues për kandidatet të cilët kanë aplikuar për pozitën e gjyqtarit në gjykatat Themelore të Kosovës. (Hapësirat e Akademisë Policore në Vushtrri, ora 9:00)

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, merr pjesë në “Lutjet e Mëngjesit” në kuadër të Takimit të Evropës Juglindore “Love Your Neighbor”, të organizuar nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë. (Hotel Plaza, Tiranë, ora 10:30)

- Instituti ATOMI organizon ceremonin e shpërbilimit të më të mirëve të Garës Ndërkombëtare të Matematikës Kangaro. (Salla e Kuqe të Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës, ora 14:00)