04 Prill 2020

Komuna e Istogut organizon turnirin ndërkombëtarë në shah

Istog, 26 janar - Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në Komunën e Istogut ka njoftuar se për nder të “Tre Dëshmorëve të Shkollës Shqipe “ do të organizoj turnirin ndërkombëtarë në shah UÇA.92.

Turniri do të organizohet në bashkëpunim me K.SH ”Istogu” sot në restorantin Butrint në Istog.

Ky turnir do të organizohet nën patronatin e Kryetarit të Komunës Haki Rugova.

Turniri tani me është tradicional.

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)