07 Qershor 2020

Federata e Çiklizmit organizon “Rrethin e Kosovës në çiklizëm”

Prishtinë, 26 korrik - Federata e Çiklizmit të Kosovës e mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit organizon sot “Rrethin e Kosovës 2019” në çiklizëm.

Këtë vit është edicioni i 19-të i kësaj gare dhe për herë të parë ka edhe licencën e garës ndërkombëtare nga shtëpia botërore e Çiklizmit UCI.

Ky është aktiviteti më i rëndësishëm i Federatës së Çiklizmit të Kosovës dhe këtë vit do të mirëpresë, përveç çiklistëve kosovar rreth 12 ekipe nga vendet e ndryshme të Evropës e botës të cilët na nderuan me pjesëmarrjen e tyre për të garuar në Rrethin e Kosovës në Çiklizëm.

Kjo garë përveç promovimit të sportit të çiklizmit, frymës sportive ndërmjet vendeve, promovon kulturën, traditën dhe mikpritjen kosovare.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)