31 Maj 2020

Përmbyllët mbështetja e BE-së për fuqizimin e sistemit të drejtësisë në Kosovë

Prishtinë, 16 maj - Zyra e Bashkimit Evropian organizon ngjarjen përmbyllëse të projektit të binjakëzimit të BE-së "Fuqizimi i formulimit të politikave dhe hartimit të legjislacionit".

Projekti i financuar nga BE në vlerë prej 1.2 milion euro ka në fokus fuqizimin e kapaciteteve në krijimin e politikave, hartimin e legjislacionit dhe zbatimin efektiv të tyre brenda Ministrisë së Drejtësisë dhe institucioneve të tjera përkatëse.

Projekti është zbatuar në partneritet me Fondacionin Gjerman për Bashkëpunim Juridik Ndërkombëtar (IRZ).
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 31 Maj 2020

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 16:00)