09 Gusht 2020

Mbahet seancë informuese rreth të gjeturave për personat e zhdukur

Prishtinë, 30 tetor - Qendra Burimore për Personat e Zhdukur do të organizojë takimin mujor të përbashkët me familjarët e personave të zhdukur nga të gjitha përkatësitë etnike.

Ky takim do të jetë një seancë informuese për familjarët, rreth të gjeturave në terren dhe situatën në morgun e Prishtinës.

Paneli informues do të përbëhet nga përfaqësues të KQPZH, IML të Kosovës dhe IML EULEX. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)