27 Shkurt 2021

GLPS shpalos të gjeturat e gjyqësorit në luftimin e korrupsionit dhe krimit

Prishtinë, 18 dhjetor - Drejtësia Sot, platformë e Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizon konferencën për media lidhur me performancen e gjyqësorit gjatë muajve prill - shtator 2020, në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Në këtë konferencë, Drejtësia Sot do shpalos të gjeturat e raportit të titulluar “Monitorimi i Sistemit Gjyqësor dhe Prokurorial në Kosovë për Periudhën Prill - Shtator 2020”.

Të gjeturat e Drejtësia Sot, theksojnë mangësitë dhe problemet e sistemit që ndikojnë në uljen efikasitetit të punës së gjykatave dhe prokurorive.

Të njejtat këto rezultojnë në  rritjen e numrit të lëndëve aktive në sistem të drejtësisë si dhe numrin e lëndëve të parashkruara (vjetërsuara).

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 Shkurt 2021

 - Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Kampionatin Individual të Kosovës “Adem Jashari”për Seniorë. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

- Klubi i Pingpongut “Priping”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, ora 14:00)