07 Mars 2021

FSSHK: Kujdes me premtime partive politike

Prishtinë, 30 nëntor - Federata Sindikale e Shëndetësisë së Kosovës (FSHSK), ka paralajmëruar të mërkurën të gjitha partitë politike që garojnë për zgjedhjet e 12 dhjetorit, që të kenë kujdes në premtimet e tyre për sektorin e shëndetësisë, gjatë fushatës parazgjedhore.

Kryetar i FSSHK-së Blerim Syla, tha se do t’i përcjellin me vëmendje premtimet e partive, dhe nëse ato nuk do të realizohen kur ta marrin pushtetin, sindikalistët do t’u bëjnë presion të gjitha institucioneve në mënyra të ndryshme çoftë me protesta apo edhe me greva nga të gjithë punonjësit shëndetësorë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Mars 2021

- Turnir në shigjetari, Skenderaj  -  ora 9:00

- Turnir në shah, Hotel Grand, Prishtinë 13:00 – Finalja e turnirit të volejbollit, Skenderaj - ora 11:00

- Manifestimi Nata e Zjarreve, në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz - ora 17:45

- Koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale - ora 18:00