07 Mars 2021

Shëndetësi

Sot fillon Kongresi i Farmacisë

Prishtinë, 23 prill - Nën patronatin e Ministrisë së Shëndetësisë të Republikës së Kosovës, Shoqata Farmaceutike e Kosovës (SHFK), në... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Mars 2021

- Turnir në shigjetari, Skenderaj  -  ora 9:00

- Turnir në shah, Hotel Grand, Prishtinë 13:00 – Finalja e turnirit të volejbollit, Skenderaj - ora 11:00

- Manifestimi Nata e Zjarreve, në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz - ora 17:45

- Koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale - ora 18:00