05 Korrik 2020

Kryesia e LDK-sa caktoi bartësit e grupeve punuese përgatitore

Prishtinë, 16 qershor - Mbështetur në vendimin e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, sipas së cilit janë themeluar katër grupe punuese përgatitore, të cilat do të përgatisin dokumentet strategjike për të ardhmen e LDK-së, si dhe në autorizimin që ky këshill i ka dhënë kryesisë së LDK-së për të caktuar përbërjen e grupeve punuese, sot kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës caktoi sot bartësit e tyre.Bartës të grupeve janë caktuar:

I. Grupi për platformën politike të zgjedhjeve: Dr. Eqrem Kryeziu

II. Grupi për plotësim-ndryshime të statutit të LDK-së: Znj. Nekibe Kelmendi

III. Grupi për Programin politik dhe zhvillim të LDK-së: Dr. Sabri Hamiti

IV. Grupi për Projektin politik të LDK-së për qeverisje: Dr. Isa Mustafa

Bartësit e grupeve dhe kryesia e LDK-së do të punojnë në përcaktimin e përbërjes së grupeve. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 Korrik 2020

- Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi Inspekton investimet në fushën e futbollit në fshatin Novosellë të Pejës. (Fshati Novosellë, ora 13:00)

- Kryeministri Avdullah Hoti pret në takim drejtuesit e institucioneve shëndetësore. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 13:00)

- Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi viziton shpellën “Bukuroshja e Fjetun”, promovim i turizmit kulturor. (Pejë, ora 13:30)

 - Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi viziton Garën ndërkombëtare e automobilizimit “Kulla 2020”. (Pejë, ora 15:30)