06 Korrik 2020

Opinion

Kriza në Kosovë është e porositur

Si u prodhua kriza nga analistët dhe mediat, por më keq se si në mënyrë të pashembullt u keqësuan raportet Kosovë-Amerikë. Çfarë roli patën TV-të e mediat në Kosovë?! Si i kanë paraprirë këta analistë... Lexo

Sërish thirrje për ndihma

Para për popull, apo për arkën e partisë? Prej se ne mbajmë mend, gjithmonë nga diaspora janë kërkuar vetëm para! Mirë dakord, se tanimë të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Korrik 2020

- Oda Ekonomike e Kosovës do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme për media lidhur me zhvillimet e fundit me përhapjen e pandemisë dhe ndikimet në ekonomi. (Objekti i Odës Ekonomike të Kosovës, ora 10:30) 

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Krushë e Madhe, Celinë, Nagavc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i Qendrës Rinore në fshatin Krushë e Madhe, ora 19:00)

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Hoçë e Vogel dhe Brestoc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i  Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Heronjtë e Kosovës” në fshatin Hoçë e Vogël, ora 20:00)