06 Prill 2020

Opinion

Referndum për shitjen e pasurive tona kombëtare

Qeveritë e Kosovës prej mbarimt të luftës e deri me sot thuase bëjnë gara se cila do t’i nxjerrë në pazar pasuritë kombëtare (xehen dhe thengjillin e Kosovës) në tregun ndërkombëtar. Pse qeveritë e shesin (falin)... Lexo

Sfida e zhvillimit ekonomik

Kriza më e rëndë ekonomike e shtatëdhjetë vjetëve të fundit e ka sjellë ekonominë në krye të agjendave të shumë shteteve. Ndonëse... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)