04 Prill 2020

Opinion

Shqiptari denbabaden e ka ndigjuar mikun e vërtetë

Mospajtim me gjendjen në veri të Kosovës. Mospajtim edhe me tolerancën çfarë po bon sot Qeveria e Kosovës, ndaj njerëzve(lexo: kategorish të ndryshme, prej atyre që janë të manipuluar, të kushtëzuar, kriminel dhe kontrabandues... Lexo

Për Shqipërinë vendos Genc Pollo

Qeveria shqiptare ka menduar se do të kalojë pa ndonjë problem çështjen e regjistrimit të popullsisë mbi baza etnike dhe fetare. Natyrisht, ajo ka gabuar në... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)