18 Nëntor 2018

Opinion

1 Maji - festë apo protestë në Kosovë

Festa e 1 Majit njihet në gjithë botën si festa e punëtorëve. Si e tillë kjo festë manifestohet në mënyra të ndryshme. Në vendet evropiane, me një zhvillim ekonomik stabil kjo datë shënon shprehje të... Lexo

Arratisja nga sektori privat

Në vitin 2016 Çmimin Nobel për ekonomi e kishin fituar ekonomistët Oliver Hart dhe Bengt Holmström, ata janë vlerësuar për “teorinë e... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 nëntor 2018

- Për nder të Ditës Botërore për Përkujtimin e Viktimave në Trafikun Rrugor bëhët ndezja e qirinjve në përkujtim të viktimave që kanë humbur jetën në aksidente në trafikun rrugor. Teatri Kombëtar, ora 18:00)