04 Prill 2020

Opinion

M’u kujtua “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo”

Mu kujtua pak nga “Shkëlqimi/Ngritja dhe rënia e shokut Zylo” O njeri o Tjetri te udhëhiqte por te dyja, LVV dhe LDK, ishin të rëndësishme për qeverisje ndryshe…. Sa te vjen keq për Albinin aq edhe me dhimbset për një ko-qeverisje... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)