24 Gusht 2017

Opinion

Lideri politik në Kosovë dhe liderizmi

Nuk është domosdoshmërisht e nevojshme që një lider politik të bëhet lider në zgjedhjet e ardhshme, sepse në Kosovë është një sëmundje lideriste që të jetë i pazëvendësushëm. Nëse është... Lexo

KQZ-ja diskriminon komisionerët

Me keqardhje më duhet të reagoj publikisht përmes mediave për diskriminimin që bën Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ndaj disa komisionerëve, të cilët me... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Gusht 2017

- Agjencia për Menaxhim të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme me përkrahjen dhe asistencë nga KFOR-i do të zhvillojnë ushtrimin fushor “MASCAL”, me skenar rrëzimin e një aeroplani komercial, ku si pasoj ka lëndime në masë. (Aeroporti i Gjakovës, ora 9:00)

- Kryesia e OVL UÇK-së mbanë mbledhjen e radhës, e cila do të jetë e hapur edhe për media. (Selia e OVL UÇK-së, ora 13:00)

-  Vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Republikës së Kosovës ku do te behët zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)