15 Dhjetor 2019

Në Prishtinë hapet Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore

Prishtinë, 23 korrik - Partnerët implementues OJQ Dera e Hapur dhe OJQ Sozm organizojnë sot Panairin e Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore në Prishtinë.

Projekti ‘Networking for Success’ financohet Bashkimi Europian dhe menagjohet nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë përmes Programit të Bashkëpunimit ndërkufitar Kosovo - Macedonia e Veriut 2014-2020, dhe implementohet nga OJQ National Council for Gender Equality (Maqedoni e Veriut) dhe OJQ Dera e Hapur (Kosovë). 

Kalendari

Ngjarjet e datës 16 dhjetor 2019

- Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike nga komuna e Vushtrrisë organizon takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike. (Hotel Emerald, ora 10:00) 
 
- Komuna e Deçanit dhe Ministria e Arsimit vendosin gurthemelin për ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme dhe të Ulët 'Lidhja e Prizerenit'. (Deçan, ora 12:00)