25 Maj 2020

Ndriçim Kulla promovon librin “Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane, një historik gjithëpërfshirës”

Prishtinë, 27 prill - Shtëpia botuese “Plejad” nga Tirana në bashkëpunim me librarinë “Dukagjini” nga Prishtina, organizojnë promovimin e librit të studiuesit, kritikut dhe publicistit të mirënjohur nga Tirana, Ndriçim Kulla “Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane, një historik gjithëpërfshirës”.

Promovimi i mbahet sot në librarinë “Dukagjini” në Prishtinë, ku përveç referuesve nga fusha e studimeve historike e publicistike, pritet të flasin edhe politikanë vendorë e diplomatë të huaj. 

Promovimi i librit “Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane, një historik gjithëpërfshirës”, bëhet në shenjë të 20-vjetorit të çlirimit të Kosovës nga Serbia.

 


 

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 Maj 2020

- Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në shenjë nderimi për të burgosurit shqiptarë të vrarë para 21 vjetësh viziton Burgun e Dubravës në Komunën e Istogut. (Burgu i Dubravës ora 10:30)