25 Janar 2021

Këshilli Rinor Kosovar përmbyllë projektin “Mos supozo nevojat e mia”

Prishtinë, 21 dhjetor - Këshilli Rinor Kosovar përmbyllë projektin “Mos supozo nevojat e mia”, me shumë të arritura e produkte të dala në ndihmë të gjithëpërfshirjes së fëmijëve me nevoja të veçanta në edukimin fillor - cikli i lartë në Kosovë.

Projekti “Mos supozo nevojat e mia” është zhvilluar me qëllim të identifikimit të nevojave edukative të fëmijëve me nevoja të veçanta në arsimin fillor në Kosovë dhe të adresimit të tyre në institucionet përkatëse për të mundësuar gjithëpërfshirje arsimore.

Kjo ngjarje evidenton të gjitha të arriturat e projektit, diskutimin me akterë të edukimit mbi temën në fjalë dhe për materialet e dala nga ky projekt që shërbejnë si lehtësues të procesit së gjithëpërfshirjes së fëmijëve në aktivitete shkollore.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Dhjetor 2020

- Shtabi i Lidhjes Demokrarike te Kosovës mban konferencë për media. (Selia e LDK-së, ora 12:00)