14 Tetor 2019

Ja kush u kujdes për veshjen e zonjës së parë të vendit në ditën e zgjedhjeve

Prishtinë, 8 tetor - Për veshjen e Zonjës së Parë te Republikës së Kosovës, Lumnie Thaçi, për ditë e zgjedhjeve nacionale është përkujdesur përkujdesur disenjatorja kosovare, Vjollca Llapashtica.

Me saktësisht zonja Thaçi, u pa ditën e votimit me këtë veshje derisa votoi bashkë me bashkëshortin presidentin Thaçi.

Vlen të theksohet se kreacionet e disenjatores ne fjalë në vazhdimësi  po shihen në ngjarje të rëndësishme brenda dhe jashtë vendit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 14 tetor 2019

- Shefja e BE-së në Kosovë, Ambasadorja Apostolova, do ta hapë vitin e ri akademik në Kolegjin Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë. (Kampusi i IBCM-së, Mitrovicë e Jugut, ora 10:00)

- Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në komunën e Rahovecit mban sesionin informues në thirrjen për aplikim të publikuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë me bizneset e komunës. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, ora 10:00)
 
- Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me agjencitë, fondet, programet dhe entitetet e OKB-së në Kosovë - Ekipin e OKB-së së Kosovës nën koordinimin e Zyrës e Koordinatores për Zhvillim do të shënojë Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë. (Menza Ramiz Sadiku, ora 15:00)