06 Mars 2021

Fillojnë trajnimet për të rinj në Fushë Kosovë

Fushë Kosovë, 27 gusht - Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, do të marrë pjesë në hapjen zyrtare të trajnimeve që do të mbahen në kuadër të projektit “Përgatitja e të rinjve për përpunimin e të dhënave përmes SPSS dhe platformave të ngjashme për hulumtime”.

Ky projekt do të realizohet në komunat e Lipjanit dhe Fushë Kosovës nga Akademia INFINIT, me mbështetje të MKRS-së.

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Mars 2021

- Turnir në shigjetari, Skenderaj  -  ora 9:00

- Turnir në shah, Hotel Grand, Prishtinë 13:00 – Finalja e turnirit të volejbollit, Skenderaj - ora 11:00

- Manifestimi Nata e Zjarreve, në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz - ora 17:45

- Koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale - ora 18:00