12 Korrik 2020

Artpolis hap ekspozitën shitëse "Rruza t'zemrës"

Prishtinë, 27 shtator - Me qëllim të mbledhjes së fondeve, Qendra për Art dhe Komunitete - Artpolis organizon ekspozitën shitëse "Rruza t'zemrës".

Aksesorë të ndryshëm, të punuara me dashuri dhe energji shumë të mirë nga  viktima të mundshme të trafikimit, nën mentorimin e artistes Njomëza Luci, do të prezantohen sot.

Fondet e mbledhura nga shitja e produkteve punëdore, do t'iu dedikohen grave që i kanë punuar këto aksesorë.

Pije, ushqim, muzikë, shoqëri do të jenë pjesë e ekspozitës.

Projekti “Fuqizimi Socio-Ekonomik dhe Psikosocial i Viktimave të Trafikimit dhe Viktimave të Mundshme të Trafikimit” financohet nga projekti i BE “Lëvizja Përpara: Promovimi i Efikasitetit dhe Efektivitetit me te Madh ne Luftë Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore." Projekt i zbatuar nga konzorciumi i udhëhequr nga Family and Childcare Centre (KMOP).

Kalendari

Ngjarjet e datës 12 Korrik 2020

- Kryeministri Avdullah Hoti do të mbajë konferencë për medie. (Oborri i Qeverisë, ora 16:00)