23 Shtator 2018

KPMM informon bizneset për licencat e shfrytëzimit të lëndëve minerare

Prishtinë, 8 shkurt - Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), do të zhvillojë një takim me përfaqësuesit dhe personat përgjegjës të ndërmarrjeve që merren me shfrytëzimin dhe përpunimin e lëndëve minerare.

Në këtë takim të rëndësishëm, anëtarët e KPMM-së, do t’i informojnë  në lidhje më “Të drejtat dhe detyrimet për licencat e shfrytëzimit apo Lejet për aktivitete të veçanta” më theksa të veçantë; Planifikimit për vitin vijues, raportimet tremujore dhe raportimet.

Takimi, do të mbahet në sallën e madhe në ndërtesën e Ministrisë së Administratës Publike në Prishtinë.
 

Kalendari

Ngajrjet e datës 23 shtator 2018

- Mbahet ceremonia e hapjes zyrtare te Javes Evropiane te Sportit. (Hotel Swis Diamond, ora 11:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyrët qendrore të Vetëvendosjes, ora 13:00)