09 Gusht 2020

Gjilani organizon panairin “Punimet artizanale përtej kufijve”

Gjilan, 13 dhjetor - Sot në Gjilan hapet panairi “Punimet artizanale përtej kufijve” i organizuar për nder të festave të fundvitit, në kuadër të projektit ndërkufitar Kosovë – Maqedoni Veriore, “Ndërtimi i konkurrencës përmes bashkëpunimit dhe inovacionit: Qasja në tregjet e eksportit për produktet artizanale’’.

Në panair para përfaqësuesve të Komunës së Gjilanit, Zyrës se Bashkimit Evropian dhe pjesëmarrësve tjerë do të prezantohen:

Punimet artizanale të 10 artizanëve që ishin pjesë e projektit dhe janë përzgjedhur nga programi i Coaching-ut

Lansimi i Platfomës për shitjen e produkteve online “ Craftart4you” .  

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)