18 Nëntor 2018

Mbahet aksioni i pastrimit në Komunën e Obiliqit

Obiliq, 18 tetor - Let’s Do It Kosova ka bërë të ditur se sot do të ketë aksion pastrimi në Komunën e Obiliqit, në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”.

Në aksionin e pastrimit në qytet marrin pjesë kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi si dhe ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi.

 Në të njëjtën komunë po sot do të ketë edhe aktivitete të tjera duke filluar siç janë: pastrimi i disa zonave në qytet, pastrim i oborreve dhe përreth oborreve të objekteve arsimore në komunë, pastrim i oborreve dhe përreth oborreve të objekteve shëndetësore, si dhe largim i deponive ilegale.

 Përveç Obiliqit, aksion pastrimi do ketë sot edhe në Prishtinë, përkatësisht në rrugën “Pashtriku” në Taslixhe.

Po ashtu, aksione pastrimi për eliminimin e deponive ilegale të mbeturinave nesër do të ketë edhe në Gjakovë, Istog dhe Malishevë. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 nëntor 2018

- Për nder të Ditës Botërore për Përkujtimin e Viktimave në Trafikun Rrugor bëhët ndezja e qirinjve në përkujtim të viktimave që kanë humbur jetën në aksidente në trafikun rrugor. Teatri Kombëtar, ora 18:00)