04 Dhjetor 2022

BGF prezanton hulumtimin për rritjen e çmimeve të energjisë

Prishtinë, 30 shtator - Balkan Green Foundation (BGF) me mbështjetje të Heinrich Böll Stiftung do të mbajë konferencë për media, në të cilën do të prezentohet hulumtimi: “Kriza Energjetike në Ballkanin Perëndimor: Masat e ndërmarra në kohën e rritjes së çmimeve të energjisë”.

Punimi paraqet një analizë të navigimit të krizës energjetike dhe masat e ndërmarra nga qeveritë përkatëse, për ta trajtuar rritjen e çmimeve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Punimi vlerëson faktorët që mund t’i kenë kontribuar krizës energjetike dhe ndikimin e saj në Ballkanin Perëndimor.

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 dhjetor 2022

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, prezantojnë buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të Komunës së Gjakovës. (Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, Gjakovë, ora 15:00)