14 Tetor 2019

Shpalosën të gjeturat e transparencës se komunave në prokurim publik

Prishtinë, 15 gusht - Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) / Transparency International Kosova, së bashku me aktivitetin e USAID-it për komuna transparente, efektive dhe llogaridhënëse, organizojnë tryezën e rrumbullakët gjatë të cilës do të shpalosën të gjeturat e hulumtimit mbi transparencën e komunave të Kosovës në prokurim publik, për vitin 2018.   

Projekti “Indeksi i transparencës në prokurim publik për komunat e Kosovës për 2018” është zhvilluar nga KDI/TIK dhe është mbështetur nga aktiviteti i USAID-it për komuna transparente, efektive dhe llogaridhënëse. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 14 tetor 2019

- Shefja e BE-së në Kosovë, Ambasadorja Apostolova, do ta hapë vitin e ri akademik në Kolegjin Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë. (Kampusi i IBCM-së, Mitrovicë e Jugut, ora 10:00)

- Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm në komunën e Rahovecit mban sesionin informues në thirrjen për aplikim të publikuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë me bizneset e komunës. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, ora 10:00)
 
- Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me agjencitë, fondet, programet dhe entitetet e OKB-së në Kosovë - Ekipin e OKB-së së Kosovës nën koordinimin e Zyrës e Koordinatores për Zhvillim do të shënojë Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë. (Menza Ramiz Sadiku, ora 15:00)