26 Maj 2020

Rahoveci publikon thirrjen për aplikim për mbështetje në ndërtimin e shtëpive

Rahovec, 13 maj - Drejtoria për Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenies Sociale në komunën e Rahovecit ka publikuar thirrjen për mbështetjen në ndërtimin e shtëpive  për familjet me gjendje të rëndë sociale dhe ekonomike.

Qëllimi i thirrjes për aplikim është ndërtimi i shtëpive për familjet me gjendje të rëndë sociale dhe ekonomike.

Komuna e Rahovecit ka arritur marrëveshje me Shoqatën 'Jetimet e Ballkanit' për ndërtimin e shtatë shtëpive për qytetarët që janë në gjendje të rëndë sociale dhe ekonomike

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë qytetarët e komunës të cilët plotësojnë kushtet e kërkuara mund të jenë përfitues të një shtëpie. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 Maj 2020 - Komisioni për Integrim Evropian diskuton lidhur me përmbushjen e obligimeve të Kosovës, në procesin e liberalizimit të vizave dhe shqyrton raportin e Ministrisë së Integrimit Evropian lidhur me financimin e Kosovës nga BE-ja, në luftimin e COVID-19. (Ndërtesa e Kuvendit, N303, ora 11:00)  

- Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale takohet me Sekretarin e Ministrisë së Shëndetësisë, Naim Bardiqi. (Ndërtesa e Kuvendit, N302, ora 11:00)

- Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike shqyrton Raportin Vjetor të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) për vitin 2019. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 11:00)

- Presidenti i vendit, Hashim Thaçi,  do ta vizitojë Oden Ekonomike të Kosovës. (Lokalet e OEK-ut, ora 11:30)

 - Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, merr pjesë në ceremoninë e zbulimit të lapidarit të dëshmorit Luan Qerimaj dhe 4 dëshmorëve tjerë, në Gllogjan. (Te vendi i quajtur Lejthia, Gllogjan, Deçan, ora 11:30)

- Instituti Demokraci për Zhvillim Sfidat dhe nevojat e nënave vetë-ushqyese në kohë (pas)pandemie”  (Përmes platformës online, Google Meet, ora 17:00 - https://forms.gle/HAxFHsHEScpDdMx99)