27 Shkurt 2021

Agjencia Kadastrale e Kosovës shpërndan mirënjohje për kontribuesit

Prishtinë, 10 dhjetor - Agjencia Kadastrale e Kosovës këtë vit shënon 20 vjetorin e themelimit të saj. Në mesin e aktiviteteve të parapara për të shënuar këtë përvjetor jubilar, shumica u të cilave u pamundësuan edhe nga situata e krijuar nga pandemia, ishte paraparë edhe ceremonia e shpërndarjes së mirënjohjeve për të gjithë ata që kontribuuan për themelimin dhe zhvillimin e kësaj Agjencie ndër vite.

Për këtë arsye, duke respektuar masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Insitutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, me datë 10 dhjetor 2020, në ambientet e hotelit “Emerald”, në prezencën e shumicës së laureatëve të këtyre mirënjohjeve, nga Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës dhe zv. Ministrja e Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit z-nja Burbuqe Bakia Deva u bë edhe ceremonia e shpërndajres së mironjohjeve.

Përmes fjalëve të rastit, edhe z. Ahmeti edhe z-nja Bakia Deva falënderuan secilin përj laureatëve për kontribunit e tyre, duke vlerësuar qoftë angazhimin profesional dhënë brenda Agjencisë qoftë për konitrbutin e dhënë prej nga jashtë Agjencisë duke qenë të përfshirë në fushën e gjeodezisë, kadastrës, pronës e gjeoinformacionit.

Ndërsa, emrat e laureatëve është si vijon:

1.       Abdurrahman Kuleta

2.       Blerim Jashari   

3.       Dukagjin Venhari

4.       Enver Haliti        

5.       Fadil Shehu        

6.       Hajzer Bublaku

7.       Hamit Basholli   

8.       Hyzri Llabjani     

9.       Ilmi Zherka

10.   Ismet Kryeziu   

11.   Kamer Nela       

12.   Luljetë Vuthi     

13.   Maxhun Hyseni

14.   Muhamet Fetaj

15.   Murat Hoxha    

16.   Murat Meha     

17.   Namik Nishliu   

18.   Nysret Gashi     

19.   Orhan Dizdari (post mortum)

20.   Përparim Ameti

21.   Qemajl Kadiri    

22.   Rabit Krasniqi    

23.   Shefkije Bunjaku (post mortum)

24.   Skender Tullumi

25.   Terezea Hajdaraj​

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 Shkurt 2021

 - Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Kampionatin Individual të Kosovës “Adem Jashari”për Seniorë. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

- Klubi i Pingpongut “Priping”, nënshkruan kontratë me pingpongistin anglez Chris Doran. (Salla e Pingpongut në Pallatin e Rinisë dhe Sportit, ora 14:00)