23 Shkurt 2020

Rahoveci ndihmon fermeret në hartimin e projekteve për aplikimin e granteve

Rahovec, 7 qershor - Drejtoria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka njoftuar fermerët për hartimin e projekteve dhe kompletimin e të gjitha dokumentacioneve të nevojshme për aplikimin e granteve mund t’i kryejnë në  këtë drejtori deri me 26 Qershor 2019.

"Fermer të nderuar të komunës së Rahovecit, ju njoftojmë se për herë të parë në komunën e Rahovecit përkatësisht DBPZhR, ka bërë të mundur kryerjen e shërbimeve  për hartimin e projekteve dhe kompletimin e të gjitha dokumentacioneve të nevojshme për aplikimin për grande në Ministrinë e Bujqësisë."

"Zyra për kryerjen e shërbimeve  për hartimin e projekteve dhe kompletimin e të gjitha dokumentacioneve të nevojshme për aplikimin për grande gjendet në DBPZhR", thekson DBPZHR.

Berat Duraku, drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit thotë se si drejtori ne kemi pranuar kërkesa nga fermerët për hartimin e projekteve dhe kompletimin e dokumentacioneve dhe njofton fermerët se kjo periudhë do të zgjat deri me datë 26 Qershor 2019.

Drejtori Duraku shprehet se arsyeja se pse mund ti pranojmë kërkesat e fermerëve deri me 26 Qershor 2019, është se zyrtarëve të cilët merren me  për hartimin e projekteve dhe kompletimin e të gjitha dokumentacioneve të nevojshme për aplikimin për grande u duhet kohë për ti përgatitur të gjitha dokumentet.

Kurse fermerët të cilët i përgatisin vet hartimin e projekteve dhe kompletimin e të gjitha dokumentacioneve të nevojshme për aplikimin për grande, mund të aplikojnë në zyrat e AZHB-së deri me 01.07.2019.

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 shkurt 2020 - Partia Demokratike e Kosovës, mban Konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

- Mbahet marshi i çiklistëve kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë. (Pikë nisja nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës, Fushë Kosovë, në hyrje të Prishtinës, ora 12:00)

- Komuna e Deçanit në bashkëpunim më OVL-UÇK-së në Deçan! bejnë zbulimin e pllakës së varrit të luftëtarit e komandantit Halim DervishTolaj nga Prejlepi i Deçanit. (Kompleksi i Varrezave të Dëshmoreve të Kombit në fshatin Prejlep, ora 12:00)