31 Maj 2020

Lansohet sistemi i sigurimeve bujqësore në Kosovë

Prishtinë, 11 prill - Zyra e IFC - Grupi i Bankës Botërore në Kosovë organizon sot ceremoninë e lansimit te sistemit te sigurimeve bujqësore në Kosovë - Projekti ECA Agri-Financa.

Ceremonia e lansimit fillimisht do të hapet nga Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në Kosovë zj. Diana Zivic, dhe më pas nga donatoret e projektit per Financimin e Bujqesise, Ambasadori Gernot Pfandler, Ambasada e Austrisë në Kosovë, si dhe do vazhdoje me folesit e panelit Lulzim Ismajli, Zëvendës-Guvernator Banka Qendrore e Kosovës dhe Leah Soroka, Menaxhere e Programit IFC Projekti për Financimin e Bujqësisë në Evropë dhe Azi Qendrore.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 31 Maj 2020

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 16:00)