07 Qershor 2020

Gjilani mbjell 2 mijë lule në kampusin e shkollave të mesme

Gjilan, 2 korrik - Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka filluar sot mbjelljen e 2 mijë luleve në kampusin e shkollave të mesme.

Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica, i cili së bashku me stafin dhe personelin e këtyre shkollave po e realizojnë këtë aktivitet, tha se mbjellja e 2 mijë luleve po bëhet në kuadër të aksionit të kryetarit Haziri për gjelbërimin e Gjilanit.

Ndryshe, kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, përpos dhjetëra aktiviteteve për mbjellje të luleve e drunjve dekorativ në disa lokalitete, ka nënshkruar javë me parë marrëveshje mirëkuptimi me nëntë kompani private për mirëmbajtjen e hapësirave të përbashkëta.

​

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)