21 Mars 2019
Kosova dhe Suedia me Memorandum të bashkëpunimit në fushën e mjedisit Prishtinë, 21 mars - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi së bashku me përfaqësuesit e departamenteve AMMK-së dhe ARPL-së sot kanë lansuar projektin e bashkëpunimit me Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit të Suedisë- (SEPA) dhe Agjencinë për Menaxhimin e Ujërave të Suedisë -SWAM. Lexo
SBASHK i vendosur që orët e humbura gjatë grevës mos të zëvendësohen Prishtinë, 21 mars - Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës, (SBASHK) dje në orët e pasdites ka mbajtur një takim me të gjithë kryetarët e... lexo
BQK dakordohet me BB për për të rritur qasjen në financa Prishtinë, 21 mars - Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti i ka takuar sot zyrtarët e lartë të Bankës të Bankës Botërore,... lexo