12 Korrik 2020

Studentët e Fakultetit te Edukimit bojkotojnë mësimin

Prishtinë, 7 nëntor - Këshill Studentor i Fakulteti te Edukimit duke parë rrjedhën e ngjarjeve të cilat po i dëmtojnë studentët më meritor duke i anashkaluar nga bursa ka vendosur që të drejtat e studentëve t'i mbrojë me çdo kusht deri në  realizimin e kërkesave të tyre.

Kështu Këshill Studentor në koordinim me kryetarët e grupeve të studentëve nga të gjitha departamentet e Fakultetit te Edukimit, programet Bachelor dhe Master ka marrë vendim që sot ta bojkotojnë mësimin

Kalendari

Ngjarjet e datës 12 Korrik 2020

- Kryeministri Avdullah Hoti do të mbajë konferencë për medie. (Oborri i Qeverisë, ora 16:00)