18 Nëntor 2018

Diplomojnë studentët e gjeneratës së parë të Fakultetit të Sigurisë Publike

Vushtrri, 6 korrik - Sot në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), mbahet ceremonia e diplomimit të studentëve të gjeneratës së parë të Fakultetit të Sigurisë Publike.

Në ceremoni marrin pjesë ministri i Punëve të Brendshme  Bejtush Gashi, Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike Ismail Smakiqi, rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dr. Marian Dema si dhe udhëheqësit e institucioneve të sigurisë publike.


 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 nëntor 2018

- Për nder të Ditës Botërore për Përkujtimin e Viktimave në Trafikun Rrugor bëhët ndezja e qirinjve në përkujtim të viktimave që kanë humbur jetën në aksidente në trafikun rrugor. Teatri Kombëtar, ora 18:00)