09 Gusht 2020

Aksion protestues lidhur me vendimet për avancime jo meritore në UP

Prishtinë, 21 nëntor - Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) dhe ADMOVERE organizon aksionin protestues lidhur me vendimet e Këshillit të Etikës, për plagjiatura dhe avancime jo meritore në Univeresitetin e Prishtinës 'Hasan Prishtina'.

Para aksionit, Shkëlzen Gashi dhe Rron Gjinovci, përfaqësues të këtyre organizatave, do të bëjnë një adresim për media.

Aksioni do të mbahet sot para ndërtesës së Rektoratit të UP-së. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)