25 Qershor 2017

Ministri Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ nr.08/2017

Prishtinë, 18 maj - Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ (MI) nr.08/2017 për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit  Adiminstrativ (MI) nr. 09/2015.
 
Udhëzimi Administrativ përbëhet prej 13 Neneve të plotësuara, të cilat përcaktojnë rregullat e funksionimit për kyçje, instalime nëpër tokën rrugore dhe  për  shfrytëzim të tokës së rrugëve nacionale dhe rajonale. 

Shpėrndaje artikullin:

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh