29 Maj 2017

Tregti

MTI mbështet Komunën e Shtimes për “Parkun Teknologjik”

Prishtinë, 23 maj - Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, dhe Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismaili nënshkruan sot marrëveshje për bashkëfinancimin e projektit “Parku Teknologjik” në Komunën e Shtimes. Lexo

MTI financon edhe Parkun Industrial në Qylagë të Lipjanit

Prishtinë, 22 maj - Në kuadër të angazhimeve për themelimin e Zonave Industriale nëpër komunat e Kosovës, Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, nënshkroi sot marrëveshje për bashkëfinancimin e projektit “Parku Industrial” në Qylagë të Komunës së Lipjanit. Lexo

MTI financon krijimin Zonës Ekonomike në Shirokë të Suharekës

Prishtinë, 22 maj - Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, vizitoi sot Komunën e Suharekës ku u prit nga kryetari i kësaj komune, Sali Asllanaj. Me këtë rast, ministrja Bajrami dhe kryetari Asllanaj nënshkruan marrëveshjen për bashkëfinancimin e projektit për ndërtimin e Zonës Ekonomike në Shirokë të Komunës së Suharekës. Lexo

BB aprovon kredi për konkurrencën e eksporteve në Kosovë

Washington, 19 maj - Banka Botërore është duke ndihmuar në zvogëlimin e kostove për firmat për testimin e produkteve dhe marrjen e certifikatave të njohura ndërkombëtarisht, nëpërmjet një huaje të re prej 15,3 milionë dollarëve, për të përmirësuar konkurrencën e eksporteve dhe produktivitetit në Kosovë. Lexo

Tregjet e aksioneve në Evropë dhe Azi shënojnë rënie

Londër, 18 maj - Tregjet e aksioneve në Evropë dhe Azi ranë një ditë pasi tregjet amerikane, dollari dhe bondet e qeverisë amerikane pësuan rënie mes shqetësimit të investitorëve rreth veprimeve të debatueshme dhe komenteve të presidentit Donald Trump.Lexo

Tregjet financiare amerikane regjistrojnë rënie

New York, 18 maj - Tregjet financiare amerikane ishin bërë gati për ditën e tyre më të zezë, për herë të parë pas shumë muajsh, nga frika se telashet që kanë përfshirë presidentin Trump do të cënojnë aftësitë e tij për të realizuar reformën rregullatore të taksave.Lexo

previous

7-12 Nga 3641

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh