27 Prill 2017

Politikë

BE-së nuk i bëhet vonë kurrë për Kosovën

Prishtinë, 24 prill - Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se Komisioneri Hahn i prekur nga shqetësimet e Serbisë, paska shprehur zhgënjimin e tij për deklaratat që gjoja përfshijnë tendencat për krijimin e Shqipërisë së Madhe.Lexo

Ish kryetari i Klinës, Ismet Rraci, nderohet me titullin “ Nderi i Qytetit”

Klinë, 24 prill - Nën përkujdesje të kryetarit të Komunës së Klinës, Sokol Bashota, sot në Klinë është mbajtur Akademi përkujtimore në 16- vjetorin e vrasjes së ish- kryetarit të Komunës së Klinës, Ismet Rraci.Lexo

Xhalal Canziba i bashkohet AAK-së

Prishtinë, 24 prill - Xhalal Canziba, njëri ndër personalitetet më të rëndësishme në Rahovec, njeri i vlerave kombëtare e politike dhe njëri prej ekspertëve kulmor të xheodezisë, sot i është bashkuar Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.Lexo

Demarkacioni e ka ndaluar rrugëtimin evropian të Kosovës

Prishtinë, 24 prill - Çështja e demarkacionit është bërë pengesa kryesore e rrugëtimit evropian të Kosovës. Kjo për shkak të dëshirave të pangopura politike dhe mungesës së parimësisë në caktimin e kufijve shtetërorë sipas rregullave të së drejtës ndërkombëtare.Lexo

Kosova drejt zgjedhjeve të parakohshme

Prishtinë, 23 prill - Pas dështimit të koalicionit qeverisës për t’i çuar përpara proceset e mëdha, zgjedhjet e parakohshme nacionale konsiderohen të jenë të pashmangshme.Lexo

Dega e LDK-së në Deçan shënoi 27-vjetorin e themelimit

Deçan, 22 prill - Dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Deçan, në praninë e qindra aktivistëve dhe qytetarëve, shënoi 27-vjetorin e themelimit, ku ishte i pranishëm kryetari i LDK-së, njëherësh kryeministër i Republikës së Kosovës, Akademik Isa Mustafa.Lexo

previous

7-12 Nga 10000

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
WK402ZurichESTIMATED 08:15
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
WK1406ZurichESTIMATED 09:00
ST8656DusseldorfESTIMATED 09:45
Nr. Fl. Për Statusi
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
WK403ZurichESTIMATED 09:05
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25
WK1407ZurichESTIMATED 10:00

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh