27 Prill 2017

Industri

Përurohet trafo stacioni i ri në fabrikën Rrroni Fer në Gjakovë

Gjakovë, 6 prill - Drejtori i misionit të USAID-it James Hope do të marrë pjesë në përurimin e trafostacionit të ri me fuqi 630kW në ndërmarrjen Rroni Fer në Gjakovë si pjesë e mbështetjes nga ana e USAID-it të bizneseve anembanë Kosovës përmes aktivitetit Fuqizimi i Sektorit Privat. Lexo

Infrastruktura e SHBA-ve në gjendje të rëndë

Washington, 6 prill - Infrastruktura e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është në gjendje të rëndë. Një analizë e Shoqërisë Amerikane të Inxhinierëve Civilë, arrin në përfundimin se rrugët, urat dhe objektet publike të vendit janë në gjendje shumë të keqe. Lexo

ESAN paralajmëron miliona investime dhe 1 mijë vende pune

Prishtinë, 5 prill - Kompania e njohur turke në sektorin minerar ESAN me iniciativë të Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci ka prezantuar sot para Komisionit Ndërministror mundësitë dhe planet e saj investive në Republikën e Kosovës dhe akterëve tjerë institucionalë që mund të prekin këto investime potenciale. Lexo

Esan shpalos planet investive për sektorin minerar në Kosovë

Prishtinë, 5 prill - Sot në ndërtesën e Qeverisë mbahet takimi ndërinstitucional, ku kompania e njohur Esan nga Republika e Turqisë, do të shpalosë idetë dhe planet investive për sektorin minerar në Kosovë.Lexo

Rosneft fillon eksplorimin për naftë në Detin e Zi

Moskë, 5 prill - Kompania më e madhe ruse e naftës, Rosneft këtë vit do të fillojë aktivitetin eksplorues në Detin e Zi.Lexo

ESAN planifikon të investojë në sektorin minerar të Kosovës

Prishtinë, 4 prill - Kosova ka pasur Strategji për sektorin minerar dhe infrastrukturë ligjore e cila e rregullon këtë fushë, por kemi dashur që të kemi angazhime dhe projekte konkrete me të cilat do të ndryshojë fotografia e sektorit minerar në vendin tonë, ka deklaruar Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci.Lexo

previous

7-12 Nga 1894

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
WK402ZurichESTIMATED 08:15
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
WK1406ZurichESTIMATED 09:00
ST8656DusseldorfESTIMATED 09:45
Nr. Fl. Për Statusi
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
WK403ZurichESTIMATED 09:05
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25
WK1407ZurichESTIMATED 10:00

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh