23 Janar 2022

OEK, Dogana, ATK dhe AUV diskutojnë për problemet e bizneseve në eksport - import

Prishtinë, 5 shkurt - Oda Ekonomike të Kosovës (OEK) sot mban takim me agjencionet shtetërore si Dogana e Kosovës, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV).

OEK bën të ditur së ketë takim e ka organizaur duke konsideruar që në këtë vit komuniteti i biznesit kosovar mund të përballet me barriera të natyrës administrative doganore, sistemit të taksave dhe procedurave, aspektet që lidhen me fushëveprimtarinë e AVUK, veçanërisht ato që lidhen me eksport - import - tranzit.

Njëherit OEK thekson që të gjatë këtij takimi mund të diskutohet edhe për problemet aktuale me të cilat sektori privat ballafaqohet në fushëveprimin dhe mandatin e agjencioneve të lartë cekura.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)