31 Korrik 2021

Nënshkruhet marrëveshje e parë për eksport mes kompanisë Kosovare dhe Serbisë

Suharekë, 14 shtator - Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) dhe Agrokosova Holding në Suharekë, organizojnë aktivitetin: Vjelja e Rrushit Kosova 2020 me moto 'Unë Konsumoj Produkte Vendore, Po Ju'.

 Me këtë rast do të nënshkruhet edhe  marrëveshje e parë për bashkëpunim ekonomik në mes kompanisë Kosovare dhe të Serbisë për eksport pas nenshkrimit te marrveshjes së Washingtonit në mes dy Qeverive për bashkëpunim ekonomik.

Të ftuar janë përfaqësues të institucioneve qendrore dhe lokale, përfaqësues të Bizneseve, shoqërisë civil dhe mediat.

Aktiviteti do të mbahet sot në objektin e Agrokosova në zonën industriale në Shirokë të Suharekës.

Kalendari

Ngjarjet e datës 31 Korrik 2021

- Qendra për Informim dhe Përmirësim Social në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane dhe Komunën e Prishtinës organizon për herë të parë Panairin e Vullnetarëve të Shëndetit Mendor. (Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, ora 10:00)

- Federat e Futbollit të Kosovës organizon workshop-in rreth sistemit VAR. (Kampi Edukativ Nacional në Hajvali, ora 17:00)