23 Janar 2022

Klubi i Prodhuesve diskuton efektet të tarifës 100 % në ekonomi

Prishtinë, 22 janar - Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) organizon sot tryezën e diskutimit lidhur me efektet të tarifës 100 % në ekonominë e vendit një vit pas vendosjes së kësaj takse.

Do të diskutohen edhe tema të ndryshme si bilanci tregtar i Kosovës gjatë viteve 2016-2019, përfitimet e prodhimeve vendore pas vendosjes së tarifës, përfituesit më të mëdhenj nga tarifa 100% si dhe punësimi në sektorin e prodhimit: para dhe pas tarifës 100%.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)