16 Tetor 2021

Telekomunikacion

Pulla postare “Evropa 2020 - Rrugët e lashta postare”

Prishtinë, 10 qershor - Nga sot, Posta e Kosovës lëshon në qarkullim emisionin e ri të pullave postare të titulluar “Evropa 2020 - Rrugët e lashta postare”. Ky emision përbëhet prej dy pullave postare me vlera nominale 1€ dhe 2€, si... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 16 Tetor 2021

- Misioni vendor për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” do të organizojë konferencë për media, ku do të shpalosen të gjeturat kryesore nga vëzhgimi i fushatës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. (Zyrat e KDI-së, rruga “Bajram Kelmendi”, ora 10:00)
 
- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bën shpërndarjen e materialit kryesor zgjedhor, ku bëjnë pjesë edhe fletëvotimet, për Zgjedhjet Lokale 2021. (Depoja qendrore e KQZ-së, përballë QNR-së, ora 10:00)

- Federata e Pingpongut organizon në bashkëpunim me KPP ‘Gani Maloku’ kanë paraparë organizimin e turneut të dytë memorial të veteranëve në nder të Gani Malokut.. (SHMU Tefik Çanga në Ferizaj, ora 14:00)